Машина часу

Відлетіти хочу в майбутнє,
поглянути на світ інакше
Може є такий, хто змайструє
для мене машину часу?

Не питайте, чому і нащо,
і що я робитиму з тим
чудернацьким дивним приладдям,
залізяччям занадто складним

Не хвилюйтеся, то легко
Натисніть на кнопку, і враз:
вже крила миттю розпростерті,
готові до польоту в часі

Вже підготувала апарат,
чекаю від нього сигналу
Для мандрів настала пора
у світ майбутнього часу

©Тамара Цегельнюк
13-14.04.2018


Рецензии