Шматочки фраз Промовчанi слова

Шматочки фраз… Промовчані слова…
Крізь сни забуті звичний променад…
Одне для одного живуть тіла…
Рухливість форм… Хода з життя в життя…

Кінцівки… Торси… В такт думок чужих…
Гойдання тиші… Вічні цвіркуни…
В очах – туман, або холодний сніг…
У долю з долі мандри на Землі…

Вервечки зіткнень… Перехрестя літ…
Провали пам’яті… Гравці у Гру…
Мету окреслено… В прицілі – світ…
Мовчать пророки… Крик веде юрбу…

20.10.2018


Рецензии