8-50 укр

"8/50"

вставити ще п'ять копійок

Паркани фарбував він на кладОвищі.
І шлях свій з того в бізнес розпочав.
І в шустер-політичнім середовищі, 
як батько за базар свій "отвічав".

Він чотко знав: куди вони подінуться?!
А вимруть, поховаєм залюбки.
І виберуть. І вибрали у Вінниці.
І Вінниця тепер, як Васюки!

Та Васюки - то, звісно, не імперія,
хоч є картопля, самогонка й хрін.
Ще трішки - мером, й не пролізу в двері я,
сказав, піду провідаю ...Кабмін.

Прийшов в столицю, так дверима грюкнуло,
що бувший втік, згадавши в бога мать.
Аж на Шулявці поросятко хрюкнуло:
- Уй))) цей навчить, як треба управлять! )))

І Він навчив. І повтікали кролики.
Змели свою масонівську стіну.
Ввели безвіз, лишились алкоголіки.
А хто не п'є три дні, тих - на війну!

Хай на війні гібридній з клятим Путіним
земля дрижить, та гроші, як з куста!
Ми Ротердаму - плюсик, і замутим з ним.
Хто ж в коноплях ті євро пощита...

Ротатори друкують купу гривенних.
В зарплати добавляємо ...нулі.
- А ціни? Як гриби ті під осинами!
- Вам на гриби ...субсидії ввели!

Ввели, та спробуй вирви ті субсидії!
Пенсіонери ходять без ...яєць!
А у Кабміні на обід знов мідії...
- Та хай їм грець! Подайте, холодець!

Зваріть борщу. Насипте тій комісії.
Хай вдавиться по самий їхній фонд!
Ну, що за манси - їхня драна місія?
Бабло потрібне, а не другий фронт!

Газпрому - смерть! Здолаємо дебатами.
На дрОва перейдемо, хай горять.
- А газ?!
- Зігрітись? Танок є уматовий...
- Ви про "7/40"?
- "8/50"!!!

Коли ж та економіка заплідниться?
Та й що рефоми можуть без яєць?
Паркан фарбує сторож десь у Вінниці.
Як дофарбує,  скаже : - Всьо! Пі"дєць!
Йому б помічника, та все закінчено.
І чи захоче сторож вітру змін...
І тиша між хрестами в ніч розвінчану...
Лиш вітерець гуде, як
            ...Лері Він..

ВК жовтень 2018 ХерСон


Рецензии