Божественна

У небо птаха біла
Злетіти знов зуміла,
Так новий день стрічає,
Тяжіння відчуває.
Душа переболіла,
Від самоти вціліла,
У долі щось питає,
Як буде, небо знає.

Приспів:
Божественна, такі лиш раз бувають,
Божественна, таких не забувають.
Божественна, мій янгол, ти зі мною,
Як крила за спиною.

Листвою шелестіла,
Коханням шепотіла,
Так ніжно обнімає,
В ній зайвого немає.
Все вірно розуміла,
Відчути лиш воліла,
Про щастя загадає,
Як краще, небо знає.


Рецензии