Магiчна, загадкова, таeмнича

Секретами наповнилось життя,
Магічними всі стали відчуття,
Коли з"явилась ти.
Взяло у вир красиве почуття,
І вже назад немає вороття,
Зійшлися два світи.

Приспів:
Магічна, загадкова, таємнича,
Краса душі твоєї мальовнича.
В тобі одній всі райдуги з"єднались,
Можливе й неможливе поєдналось.
Магічна, загадкова, таємнича,
Такі з небес спускаються зазвичай,
Щоб долю неймовірним збагатити,
Щоб у житті гармонію створити.

День сповнений знов низкою подій,
Приємних сподівань, світлих надій,
Якщо є поруч ти.
Переплетіння різних двох стихій,
Вдяглися кольорами сотні мрій,
Й набули висоти.


Рецензии