Непрохана

Увірвалась в моє серце, не спитавши,
Увірвалась в мою душу, обіймавши.
Увірвалась в мої мрії, зазиравши,
Увірвалась в мою долю, привітавши.

Приспів:
Непрохана, але така жадана,
Непохана, для серця ти кохана.
І знаю я, моя ти половина,
І знаєш ти, у світі ти єдина.

Ти постукала у серце, не спинив я,
Ти постукала у душу, підхопив я.
Ти постукала у мрії, відступив я,
Ти постукала у долю, відчинив я.

Ти прийшла, і все змінилося з тобою,
Ти прийшла, і вмить запахло скрізь весною,
І навколо ожила земля.
Ти прийшла, і біль душі взяла з собою,
Ти прийшла, і все овіяла любов"ю,
Така рідна ти, така своя.


Рецензии