888

Чому приходиш до мене вночі?
Чому не вдень, а саме перед сном?
Чому диктуєш лиш сумні вірші?
Куди твої веселі зникли знов?

І на весь світ кричить душа моя,
ніби хтось ножа встромив у серце.
І від порізу розірвалася струна,
по якій водило ти, моє натхнення!

І боляче стало від того розриву,
і плаче вона гіркими сльозами
Ту струну з"єднати неможливо:
рідина не хоче загоїти рани

І плаче вона сумними рядками,
приховує за маскою свій біль.
А я не знаю, що робити з вами,
поранені струни моєї душі!

©Тамара Цегельнюк
21-22.10.2018


Рецензии