Я нэкого нэ кохаю

Я нэкого нэ кохаю.
Цукора нэ чую у чаю.
На мэнэ опять дивився,
Водочки шо напився.

Справедливости треба:
К огурчику хочу хлэба.
Глазами любов желаю
И дивчину красиву бажаю.

Мэнэ ти не бачив,
Шо буде у нас всё иначе.
Я стильки богато знаю,
Шо бачитимеш зи мною раю.

Любов – пидла сука.
Перевирка ейя - розлука.
Я тэбэ в этом знаючи
И никуда нэ видпускаючи.

20.10.18

(Да простят меня носите украинского языка за кривизну и неказистость изложения. Просто проба.)


Рецензии