До тебе

Ти чуєш? Я кличу,
Голосно так кричу,
Ти бачиш? Я плачу,
Тебе обійняти хочу.

Ти знаєш? Горять почуття,
Мови нема, щоб розказати,
Ти хочеш? Мене цілувати,
Щильніше закрила вуста.

Ти бачиш? Горять небеса,
Мов хтось розпалив багаття,
Ти чуєш? Шепочуть вітри,
Як знайдемо разом щастя.
    
Ти миєш? Клекоче струмок,
Холодна джерельна водичка,
Ти даруєш? На долоні дарунок,
На сонці блищить каблучка.

Ти кличеш? Та я, мов глуха,
Не чую солодкого кличу,
Ти обіймаєш? Та я, мов сліпа,
Не бачу твого обличчя.

Ти радий? Горять оченята,
Нарешті вдвох ми з тобою,
Ти цілуєш? Летять янголята,
Й Амур, він не дасть  спокою.

        22.05.2018 р.
         Запоріжжя


Рецензии