Iнодi

Так хочеться іноді повірити у казку
в справжню хочеться повірити любов
хай серце безпомилково дасть підказку
чи треба раптом йти на миттевий зов...
Так хочеться іноді повірити у почуття
знайти людину з належним розумінням
з якою хочеться прожити все життя
назустріч йти по обоюдному велінню...
Так хочеться іноді повірити у щастя
та подивитися в закохані до нестями очі
якщо знайти душу споріднену вдасться
в обіймах треба цілуватись до несхочу...


Рецензии