щастя де ти?

Боюсь борюся і тужу
 життям гарненьким дорожу
Від страху я так дрожу
Шукаю щастя
Як не прикаяна по городу брожу
В обідранім НЕЩАСТІ

щастя щастя де ти де ?
Щось небачу я тебе нігде
Ні в дітей і ні в сусіда
Горе снідаєм
Біда обіди
Наші душі налягли
Піду послухаю буль буль агли
Від пісень тим бідам край
Попадає душа в Рай
Потанцюй і поспівай
Веселись не унивай


Рецензии