Гортаю сторiнки

Гортаю сторінки.
На книжці трохи пилу:
Обкладинка забула рук тепло.
Поезії рядки,
Колись близькі і милі...
А це що? Зсушене стебло!
Побляклий вже бутон -
Крихкії споминання
Про щастя, зустріч чи печаль?..
Фантазій камертон,
Минулого торкання,
Приємна серцю пастораль...


Рецензии