Времена года

Як швидко пролітають пори роки
Так пролітає швидко і життя.
Неначе вчора іще було літо
Сьогодні - осінь золота.

Зима покриє снігом землю як ковром
І буде відпочинок матінці Землі.
Вона як мати дітям віддає своє тепло.
Щоб все в наступний рік вернулося добром.

Та ми чомусь не завжди розумієм
І робим так, як буцімто, комусь на зло.
Невже не відчуваєм, що потрібно зупинитись.
І віддавати Землі також своє тепло.

Ми бачимо, що все підказує нам
Своєю зміною в природі.
Тож будьмо гідними  на цій землі
І буде добре нам при будь якій погоді.


Рецензии