***

Ні, ви - не хунта! Ви - страшні удави,
Котрих ще світ не знав за всі віки!
Ви проковтнути хочете державу.
Потім, можливо, всі материки
З озерами, морями, берегами
Із землями та селами й людьми.
Із надрами, заводами, лісами.
Навколо ваше все, що не візьми.
Скрізь кричите: "Вкраїні слава! слава!".
Ви - носії якихсь нових ідей...
А чим же ви прославили державу?
Корупцією! Злидарством людей!
За чверть століття що ви тут зробили?
Подібного народ іще не знав.
Дощенту зруйнували, розорили
Все, що за 70 літ він збудував.


Рецензии