***

Хъитlкьинзава рагъул цифед къатарай,
Аватзава живер-лацу гъетер хьиз.
На лугьуди,епинавай хтарар,
Къугъваз ава гарун сиве,кlетlер хьиз.

Саки лацу чепелукьрин къушун я,
Чапхунчийри кьунва цавар зуруна,
Ажуз хьана,амач вичин хушинал
Чил-гьатзава пенек-пенек туруна.

Гьич са сятни  акъатзавач арадай,
Лацу юргъан экя хьана вирина.
На лугьуди,тlебиатдин кьарадал,
Лацу сарар экъисна,кьуьд хъуьрена.
21.10.18 г.


Рецензии