***

                Дружині друга юності моєї

Тебе я зовсім в юності не знала.
На відстані росли. Та плинув час.
Єдиною для друга мого стала.
І так от доля поріднила нас.

Ви разом з ним пройшли доріг немало.
І щастя, і печалі знали ви.
Але вас горе тяжке не зламало.
У внуків всю любов перелили.

Щоб яблуня плоди подарувала
І не зламалась під вагою їх,
Вагомі віти завжди підпирали -
Така потреба плодоносних всіх.

Як та підпора - друг ти і дружина.
В усьому помагала, як могла:
Коли Сергій нові долав вершини,
Надійним тилом ти йому була.

Тебе із Днем народженння вітаю!
Здоров"я зичу, всякого добра,
Поваги і уваги від онуків,
Любові і родинного тепла.

Нехай тобі щастить завжди в усьому!
Щоб радість, щастя черпала сповна.
А все лихе, недобре, невагоме
Нехай повіки дім ваш обмина!

Хай твої очі сяють променисто
Як правнуків дзвенить дитячий сміх.
Й життя яскраво грає, так барвисто,
Як цвіт на гарних вишивках твоїх.


Живи, купайсь в оточенні любові.
Щодня тебе хай радує всім світ.
І ще бажаю - тілом і душею
Лишатись молодою до ста літ!

Обранець твій - друг юності моєї,
А отже ми з тобою - не чужі.
Щаслива будь і нашого Сергія
Міцно кохай і завжди бережи!

               14.01.2016


Рецензии