ой Матусю...

 Ой МАТУСЮ   рідна берегиня
Моя заступниця  моя Богиня
ти собой щитом ставала
Своїх дітей від бід оберігала

Вбуєш кирзові чобОти
Переробиш всі роботи
З посмішкой мене з роботи зустрічала
мені тепла твого невистає...


Рецензии