земля i небо

Земля і небо
З ними я
Людський рід моя сімья
Ходжу вдивляюсь в далечінь а там лише безкрайня синь
А між небом і землею для людини чистий рай
Тут знаходять усі люди
 щастя радість і кохання
І  життєвий
Земний край


Рецензии