Бабье лето укр

Літо чіпляється теплими ранками,
сонцем палючим, як в липні, пополудні. 
Осінь  сховалась у синіх світанках.
Листя  злетіло й попадали жолуді...

Літо нечемне в чужому маєтку, 
наче газдиня, все робить по своєму...
яблука губить зважніла ранетка...
З осінню літо змінялося ролями.

Так  і у серці, роками знедоленим, 
літо проснеться  у осінь... незване...
Сонцем ласкавим  над лісом оголеним
душу зігріє солодка омана....

17 жовтня 2018 р


Рецензии
Душевно дякую, Евгения...

Андрей Аксюта 2   25.10.2018 19:59     Заявить о нарушении