велике горе...

В зал поважно він зайшов до трибуни підійшов
 
 по депутатам поглядом пройшов.

 В залі їх було багато
Всі зібрались депутати
 зал дивився і мовчав

Заспокоївся
 почав

Корупція насіла нас...
А вас?
Що ми будемо робити нам без неї не прожити...
Може хай пока живе поки лиш нас вона жує

Пока лиш нам жить недає... а то це горе скажу зразу
 як насяде й вас оця зараза
Немає сну
немає діла душить душечку обіда
 коли нема за що
на мальдівах  пообідать


Рецензии
Вера, для них всегда чего-то мало!
Забыли о народе, забыли...
С уважением и светом добра Станислав.

Станислав Ковтун   21.10.2018 17:56     Заявить о нарушении