судьба

Земля це спільне кладовище
Тут покояться багаті й нищі тут покоїться Ісус він спасе нас я не боюсь
Що буде з нами я незнаю
 помирають люди тут віками
Мені б отак як є пожити
Щоб заснути вічним сном
і не тужити


Рецензии