Коли вже щастя мен настане???

КОЛИ ВЖЕ ЩАСТЯ МЕНІ НАСТАНЕ???

 - ВЖЕ!
І СТОЇТЬ ВОНО НА ПОРОЗІ І ГУПА

- ВІДЧЕНИТЬ ДВЕРІ! ЛЮДИ ДОБРІ
А ЛЮДИНА РОЗГУБИЛАСЬ СХОВАЛАСЬ

 - ТА НЕ ВЖЕ ?
 - ВИ ЩАСТЬЕ МОЄ?

А ЩАСТЯ МОВЧКИ ПІДІЙШЛО
І ПІДНЯЛО ЛЮДИНУ ДО НЕБА

 - ТАК!
 ТАК Я ЩАСТЯ ТВОЕ ...

І ЛЮДИНА ВПЕРШЕ ЗІГРІЛАСЯ В ТОМУ СВІТЛІ
ОЧИМА БЛИМА
 
- Я МАЛА НАДІЮ...
Я ВІРИЛА
А ЗАРАЗ БАЧУ І ВІРЮ
ОСЬ ВОНО - ЩАСТЯ МОЕ!


Рецензии