Доки буде

 
Буває людина-собака,
Буває людина-шакал,
Буває людина-макака,
Простіше, як є – маргінал.

Коли він від роду відрікся,
Щоб братів вбивати своїх,
Він з злістю страшною звикся,
Укропом назвався той псих.

Безжалісний він до дитини,
Бомбить український Донбас,
І ображає сивини,
Нацистський укроп-лоботряс.

Собаки, макаки, шакалы
В українській Раді сидять,
А підлості всі радикали
З українським людом творять.

І доки творитися буде
В землі українській війна,
І хто нарешті розсудить,
Щоб згинула та сатана?

21.10.2018г.


Рецензии
Крик души, Татьяна, который понятен всем нормальным людям.
Когда- нибудь всё плохое закончится, только никто не знает- когда.

С теплом

Людмила Галкина 2   21.10.2018 18:16     Заявить о нарушении
Благодарю Вас, Людмила, за понимание и отзыв. С сердечным теплом

Татьяна Сыроежина   21.10.2018 18:50   Заявить о нарушении