обновляю почуття

Люблю я слухати людей щасливих
И прикрашати щастям свою   ниву
Життя дарує біль і муки
я прикладу до серця руки
І заставлю біль мене покинуть
щоб на мить у щастячко полинуть
Там  сонечко кохання нам дарує там  кожна мить закохано цілує
А тепло всім душі зігріває
як же гарно там мені буває


Рецензии