***

Долаючи далеку відстань між містами
Яскраво квітнуть наші почуття.

Гадала я,що вже так не буває
На дворі ж зовсім зараз не  весна.
 
Зеленоокий янгол мій, ти на пероні
В обійми свої ніжно пригорнув.

Так хочу цілувать твої долоні
І відчувати, що я знов живу.

А як же солодко устами у вуста
Одним повітрям дихати з тобою,

І слухать тихий  шепіт твій,
Такий же лагідний, як шум прибою.


Рецензии