Гайда, поети, за натхненням!

Гайда, поети, за натхненням!
Пориньмо у ліричний світ.
Окраєць хліба із варенням
Візьміть з собою у похід...

А може просто чашку чаю,
Або що інше, хто як звик..
Підемо, ген, до небокраю
Де муз чарівний садівник.

Збирайте мед! Пилок чудовий:
П'янкий словесний аромат.
Додайте трішечки любові,
Під звуки трепетних сонат.

А потім щедро наливайте
Живий поезії нектар.
У сірі будні додавайте
Палких епітетів, як чар!


Рецензии
Хороший напиток получился! Дальнейших творческих успехов!С уважением,я! Благодарю Вас за посещение моей странички!

Геннадий Анненков 68   29.10.2018 17:51     Заявить о нарушении