Життя це не те що пройшло

Життя це не те що пройшло,
А те що навік пам'ятаєш,
Не важливо де сонце зайшло,
Де почнеться все нове не знаєш.
....
Припев:
Дай  же бог без печалі завжди,
Починався щоб кожний  день ,
Ти кохання своє підожди,
Хай щастям вам буде мішень.
....
Де світанок застане тебе,
Як прокинешся в розкоші світла,
І знайдеш ти щасливим себе,
Коли пролунає молитва.
....
Знову дякую  Богу за все,
За життя за найкращу ту милість,
Що вічність у світ принесе,
І що має велику всю цінність.
....
Моя пісня


Рецензии