Слова 3венят

Слова звенят ласкаво соколята,
Теплом відгукує в душі молва,
Наші діти ось недавно немовлята,
А тепер за батька вища голова,

Припев :
За них  гордість хочимо відкрити,
У красках любим все розповідать,
Дай бог їм всім до старості дожити,
Внукам з ласкою слова теплі сказать.
....
Так хочеться по справжньому обняти,
Та пргорнути міцно до грудей,
Та свої відношення до них зміняти,
До коханих рідних сердцю всіх дітей.
....
Без них сумуємо коли немає вдома,
Ховається і смисл той у житті,
Коли ми зустрічаємось і втома ,
Знов перебуває десь у  небутті.
....
Моя песня


Рецензии