***

Пошлятина...
Эстетам строго противопоказано.
Написано от переизбытка негативных эмоций.
Умеют же некоторые достать!


Ой,казала менi мати
рiзним х@ям не вгоджати,
бо вони такi дурнi -
натворять iще х@йнi.

Ой,казала...я мовчала,
бо життя iще не знала.
Зрозумiла вже сама,
як прийшлось ковтнуть гiмна.

Зрозумiла,що не х@й
витворяє рiзну дурь.
Це хворiє голова,
як в душi багато зла.


Рецензии