Укр. Зрада

Закінчилося давно жіноче свято,
і настала сонячна весна,
тільки не цікавить мене літо,
та жіноча зім"ята краса.
Скільки раз мені ти говорила,
що крім мене іншого немає,
що ти одного мене любила,
і про це, ніхто крім нвс не знає.
Я ніколи не давав нагоди,
для пліток та не простих розмов,
навесні та в зимову погоду
я про зраду навіть не гадав.
Зраду я пробачити не можу,
та в думках своїх, я побажав,
що б ти  мала біль, на мою схожу,
яку я від тебе не чекав.
Кривдників усіх Господь прощає,
що б любити навіть ворогів,
тільки він моїх думок не знає,
я нікому їх не роповім.


Рецензии