Дяка

Талант і музу знову возвишаю
Я нічогісінько про них незнаю
Як вони
кого
за що тут посіщають
Що вони про мене знають
Але я вдячна їм за те що зними серденько стає як золоте
і я стаю гарненька і шовкова
Кожин день я  інша нова й нова


Рецензии