Червон1 тюльпани

Червоні тюльпани, ростуть біля хати
і жовті не гірші у нас в квітнику,
блакитних не можу в саду відшукати,
не можу зростити в цьому барвнику.
На дикому полі, десь там в Казахстані
оранжеві, жовті й червоні зростають,
у захваті ними немов у полоні,
вони навесні, всіх до себе гукають.
Колись я дивився на чудо природи
в студентському таборі, в дикому полі,
не можна втрачати надії та вади,
в житті не цуратись, щасливої долі.
Шкода, що у нас не зростають так квіти,
у дикій природі, та в дикому полі,
лише квітникам я ще можу радіти,
та тільки вони, тут ростуть не на волі.


Рецензии