Укр. На город1 в тьот1 Ман1

На городі в тьоті Мані
огірочки такі гарні,
їх на прив"язі без втоми
стереже, всім пес знайомий.
Що б ніхто не ліз у грядки,
не накоїв безпорядку,
стереже цілодобово
за харчі, та добре слово.
Знали всі його невтомним
який був колись бездомним
підібраза з сподіванням
всім знайома тітка Маня,.
З сподівнням на служіння
та без зайвого сумління
принесла його до хати
крадіїв щоб міг лякати.


Рецензии