П1вники

В палісаді півники цвітуть
різними в природі кольорами,
а хрущі над вишнями гудуть
та летять на світло вечорами.
Десь їх ще ірисами зовуть,
ми ж, привикли півниками звати,
вони завжди привабливо цвітуть
навіть шкода з квітника їх рвати.
Місяць світить високо у небі
і над нами світяться зірки,
а мені нічого вже не треба
все я отримав в молоді роки.
Хай весь час у небі світить місяць,
хай весь час у небі світять зорі,
тільки їх ніколи не погасять,
не зупинять у нічнім просторі.


Рецензии