Айчына, Радз ма...

Айчына, Радзіма…
Слоў гэтых сугучча
На сьмецьце не кінеш,
З душы не пазбудеш…

Яно ўсмакталась
У калысцы ад маці,
Ад бацькі аддалась
Жыцьцё працаваці

І  бабінай хаты
Амшэласьцю цьмянай
Мяне зноў клікае
З часоў немаўлячых.
-11.10.18.


Рецензии