Шоко Лад - геть зiлклий лад

Це назамість написати віршів з безліч — офіруюсь в   т а к у   г и д к у   б е з л и ч . . .

найпекельна ж — шоко-манна???
то до пекла геть, — ГЕТЬмана!!!

А з древніших вмєстославій   д о б е р у   т а к е :

і  що  засвятять    звуки    Гімна,—
якщо заполоняють владу ГІМНА???

О, друже враже: не вскоч скакати, бо се й про ваше! (ібо тіхі стіхі ру, пока кривдой правду вру...)
При слові, смерть окупантам, — й братерським!! І власному ж падлу вкупі з тим!!!
Не дивуюся з реалій: решта буде й далі, й...   Б л и ж ч е . . .


Рецензии