способи усi хорошi

Хожу на танці на зарядку
Почуваюсь 
я  в порядку
Любов жить допомагає
Мене від зла  оберігає в щасті жить допомагає
На мить проблеми
Нас покинуть
Зло з ненавистю загинуть
І знову сонечко
В житті горить
 і знову хочеться так жить
Щоб не було
В душі печалі
Щоб мука душу некінчала
І я надію не втрачала
На покращені путі
на різні успіхи в житті


Рецензии