творчiсть любить приголубить

Нива творча нескінчена
Я неграмотна невчена
Та з любовью
зустрічаюся щастячком щоденно бавлюся
Насолода милі друзі найдорожче в моїм крузі
Зталантом з музою дружу
Вдохновляюсь як пишу

Ось так життя моє проходить
Все навколо мене ходить
Що захочеш вибирай...

От я радість вибираю
Силу
розум
 на те маю
 і на ній доїду в рай
Це люди добрі
 ще не край


Рецензии