життевi викрутаси

Обдаровує  життя  людину...
Посилає зло у нашу днину
 ми в печалі в тяжких днях
Та Ми оспівані в піснях
 і поезієй окутані
Хоть злом ненавистю опутані
Тяжко тут живеться людям
ми страждаємо повсюди...
В боротьбі за існування основне у нас завдання
хочим бути ми щасливі
і людьми сімьей любимі
І здоровими бажаєм буть
а це непросто
незабудь


Рецензии