плин життя не помiняти

Тільки жаль
 що років так багато
це за вірну службу плата
Вільна я  від всіх забот
і тяжких тяжких робот
Почалися дні щасливі
 вони усіяли мою коротку ниву
Жаль
З життям нехочеться прощатись
Буду Я допоки є можливість...наслаждатись
Плин життя не поміняти
 що казати


Рецензии