Не дiвчiна а пiсня 7

Своїм поглядом моє серце ти розбила
на тисячу дрібних і маленьких дзеркал
в мені ти своє щастя ненавмистно загубила
і потім зрозумів що я тебе усе життя шукав...
Своєю посмішкою назавжди душу мою звабила
до тебе почуття як пожежа відразу загорілися
ось тільки взаємність крила не розправила
але ж головне що ми з тобой зустрілися...
Своєю дівочою гарною красою розум полонила
але ти вирішила не діяти а захотіла почекати
мої всі думки сама не відаючі раптом захопила
до тебе відчуваю я тяжіння-тебе вспів я покохати...


Рецензии