Якщо друг Божий то яка...

*   *   *


         Братові у Христі
         Сергієві Ковалевичу
         з любов’ю присвячую

   "Не духовний сан, а людська, духовна та професійна зрілість
   є необхідними для того, щоб допомогти молодій людині
   розпізнати власне людське та християнське покликання".
                Блаженніший Святослав


Якщо друг Божий –
то яка кар’єра?
ти серцем годен
на півміри?


Чи ти є клір?
чи ти пантера?
ти у любов – в безсмертя! –
двері...


Раєм трепечучи –
чи прагнуть ароматів
менших??
«Боже! прийми
й люби!»
«Боже!! візьми
й люби!!!»
Уста іще – напружені з борби...
Бог і твоє,
і чиєсь серце звершить.


« А вже ми не раби!
 А більш ми не раби!
а не раби!»


Це хто б сховався за порт’єру?
Друже ти Божий!
то яка кар’єра?

18.10.2018
 


Рецензии