Ось золото в жовтн...

*   *   *


       Наталці Половинці
       і Олегу Цьоні присвячується

Ось і золото
в жовтні цвіте!
В тім стою –
що життя золоте!



І підсилюєм,
з нутра підсилюєм.
Зранку
хто б нас
так ждав –
як Бог з милістю?

17.10.2018


Рецензии