Горобина

Потемніло синє небо,
Вітер хмари наганяє,
Блискавиця грім гримить,
Рясним дощем поливає.

Горобина ніч надворі,
Блискавиця в небі грає,
Віє буря завиває,
Гіллясті клени нагинає.

Дуб величний росте,
Лиш верхівкою шумить,
Гордо віти простирає,
Силою з бурею змагає.


Рецензии