Я Бажаю щастя!

Жінки України!
Ми найкращі, матері, кохані своїх чоловіків, гарні господині, руки наші золоті.То ж пишаємося собою!
Хай Бог дарує нам довгі життя літа...

Боже!
Я Бажаю щастя!
Жінці працівниці на землі!
Рано стане заварить дітям борщик,
Лагідно розбудить на зорі..
Її руки... Наче крила птахи,
обіймають мене ніжно знов...
Моя мамо, рідна моя мамо!
Звідкіля береш ти сил, до нас любов?
Подивлюсь на тебе, а ти ще й не спала...
Щось там вишивала хліба напекла.
Очі без утоми інколи зі смутком.
Посмішка весела ненька, дорога.
Я Бажаю щастя жінці працівниці на землі!
Вже коси, сивіють, я цього не бачу,
Мамо ти для мене завжди лагідна, молода!
Тож поклони тобі рідненька до землі,
Рідна моя ненька!
Хай дарує Бог тобі довгі ще роки!

Олена.Українка.


Рецензии