Не кажи...

Ніколи не кажи : " Мені зарано. "
Ти можешь розуміння й не знайти.
Неси до церкви, Господу, пошану,
Щоб віру, як найшвидше віднайти!

Ніколи не кажи : " Ні, я не грішна. "
Ми здатні, навіть, думкою грішить...
Безгрішний, Справедливий, лиш, Всевишній -
Молись до Нього, Він тебе простить!

Ніколи не кажи : " Їй було треба. "
" Чому? " - частіш питання задавай...
З відвертістю дивись у синє небо,
Сліпі, широко, очі відкривай!

Ніколи не кажи : " Його не має. "
Він є, Він вічно буде, Він живий!
Він кожному у душу надихає,
Той, дивний дар безцінний - Дух Святий!


Рецензии