***

Відкладемо вірші про любов.
Є розмова одна цікава.
Ви напевно здавали кров?
Всім відомо: це добра справа.

Там в лікарні сотні людей.
В їх очах - сподівання трепет.
І по трубці капає день
В їхні руки, вологі й теплі.

Хоч не знають імен вони,
Але вдячні завжди і щиро
Тому янголу, що для них
Віддає ті краплинки віри.

І вони сильніші за нас,
І жартують, й працюють плідно.
Але знайте: їм повсякчас
Необхідна підтримка рідних.

Про життя, роботу, любов
Чом так довго я не писала?
Я уперше здавала кров.
Я для мами її здавала.

Помолімось за мам, бабусь.
Хай дає їм Господь здоров'я.
І не бійтесь здавати кров,
І ділитись добром й любов'ю.


Рецензии