Час - це вектор

Звичайний робочий день.
Щоденні обов`язки...Кава...
Здавалось би - радості мало
В постійному шумі дітей.

Мене ж надихає на справи
Німа, за вікном, картина:
В осінню холодну днину
В паркУ листя опадає...

Таке неймовірно яскраве,
У жовтогарячих тонах.
Це осінь...Вже тут вона,
Пейзаж такий тихий.Гарний.

Задумалась. Десь далеко
Мрійливий мій погляд блука.
Лиш звук шкільного дзвінка
Нагадує: час - це вектор!


Рецензии