Лафонтена туьгьметарнай...

Лафонтена* туьгьметарнай гурцlулдиз,
Филинал ам элуькьайла батlулдиз.
Жанавур хьуй, к1ан ят1а, вуч хата я?
Къвезвач и кар чlехи кцlин акьулдиз.

  *«Филни гурцlул» басни
    кхьейди.


Рецензии