Для Петра Бойко

Творчість вашу
 Я по своєму ціню і розумію
Та
поважати ВАС умію
Бажаю Вам
В душі надхнення
Щоб ви не знали ніколи лєні
Малювали й малювали
картинами прихильників зачарували
Їм насолоду дарували
Та  разом з ними
 процвітали...
Хай завжди живуть  любов і щастя у душі
від Вас
Засяє сонечко
 і в нашім шалаші


Присвячено Українському художнику авангардисту
Петру Бойко


Рецензии